Workshop & cursus

In de week van 8 april start het nieuwe cursusblok. Je kan je al opgeven! Wi je eerst uitproberen of het iets voor je is? Er staan deze maand weer twee workshops gepland. Op zaterdag 17 maart en donderdag 28 maart. Ook voor april zijn er weer twee data ingepland.

2 gedachten over “Workshop & cursus

  • Hoi Wietske,

   Ik had dit bericht over her hoofd gezien. Leuk dat je geïnteresseerd bent! In april is er weer een workshop, 12 april in de avond van 19.15 tot 21.45. De cursus start volgende week al en vervolgens is er weer een nieuw blok in september. Eventueel zou je ook de eerste les van de cursus mee mogen doen. Je betaalt dan workshop tarief. Ga je door met de cursus dan gaat dat bedrag van her cursusgeld af.

   Groeten Anne

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s