Cursussen

Drie keer per jaar start er een lessenaartje van 10 of 12 lessen, januari, april en september. In de lessen werken we vanuit drie basisvormen, de kom, de cilinder en het bord. Uitgaande van deze vormen komen, gaande weg, alle technieken aan bod. Naast het draaien van deze vormen leer je oren trekken en aanzetten, deksels draaien, tuiten draaien e.d.

Door de lange wachtlijst is het momenteel niet meer mogelijk je op te geven voor een avondcursus. Er is een stop op de wachtlijst. Wil je toch een keer draaien dan kan je je opgeven voor een meerdaagse of weekendcursus. Na een weekendcursus kan je op de wachtlijst komen en krijg je voorrang op diegene die nog geen cursus hebben gevolgd.

Cursustijden:

Maandagochtend 9.30 – 12.30

Maandagavond 19.15 – 21.45

Dinsdagochtend 10.00 – 12.30

Dinsdagavond 19.15 – 21.45

De lessen kosten 300€ voor tien lessen en zijn inclusief materiaal, gebruik gereedschappen en koffie en thee (exclusief stookkosten).Je betaald voor de hele cursus, in overleg kan een gemiste les op een ander moment ingehaald worden binnen het cursusblok (twee inhaal mogelijkheden per 10 lessen).

9 gedachten over “Cursussen

 1. Hoi Lonneke, leuk dat je interesse hebt voor de cursus! Er start over twee weken een nieuw blok . De avondgroepen zitten vol. Misschien is er nog een plek op de maandagochtend vrij. Anders kan ik je op de wachtlijst voor januari zetten. Een andere mogelijkheid is meedoen aan een draaiweekend (begin oktober). Laat maar horen wat je voorkeur heeft. Groeten Anne

  Like

 2. Hoi Anne,

  Mijn vriendin en ik zijn geïnteresseerd in pottenbakken en willen graag een cursus volgen op maandag of dinsdagavond. Zijn er nog plekken beschikbaar voor april?

  Groet,
  Berta

  Like

  • Hallo Berta, leuk dat jullie interesse hebben in een cursus! Voor de avonden heb ik alleen een best lange wachtlijst. In april zal er zeker nog geen plek zijn. Ik kan jullie wel op de lijst zetten. Een andere mogelijkheid is een weekend cursus (bijkomend voordeel, kom je meteen boven aan de wachtlijst).
   Groeten Anne

   Like

 3. Hallo Anne,

  Graag zou ik de cursus pottenbakken willen volgen. De dagen en tijden maken voor mij niks uit. Is er nog plek in April? Op welke data vallen de cursusdagen of zijn jullie inmiddels al begonnen?

  Groeten, Nadia

  Like

 4. Hallo Anne,

  Ik zou, als dat kan, in september graag starten met de cursus op de maandagochtend. Eventueel samen met mijn moeder. Is daar nog plek voor 2?

  Dank en groet,
  Nienke

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s