Cursussen

Cursussen draaien/ pottenbakken voor beginners en gevorderden.

Drie keer per jaar start ik met een lessenserie van 10 (of 12) lessen, januari, april en september. In de lessen werken we vanuit drie basisvormen, de kom, de cilinder en het bord. Uitgaand van deze vormen komen, gaande weg, alle technieken aan bod. Naast het draaien van deze vormen leer je oren trekken en aanzetten, tuiten draaien, deksels draaien e.d.

Momenteel is er een wachtlijst voor de cursussen. Heb je interesse om een cursus te volgen dan kan je me mailen en zet ik je op de wachtlijst.

QCursustijden:

Maandagochtend van 9.30 tot 12.00

Maandagavond van 19.15 tot 21.45

Dinsdagochtend van 10.00 tot 12.30

Dinsdagavond van 19.15 tot 21.45.

De lessen kosten 300€ voor 10 lessen en zijn inclusief materiaal, gereedschappen en koffie en thee. Exclusief stook en glazuurkosten. Je betaald voor de hele cursus, in overleg kan een gemiste les op een ander moment ingehaald worden (twee inhaal mogelijkheden per 10 lessen).

Mocht je al eerder lessen willen volgen dan kan dat. Ik geef op twee momenten komend half jaar een meerdaagse draaien. Fijne van een meerdaagse is dat je in korte tijd veel uren achter de draaischijf zit waardoor je het sneller oppikt. Informatie hierover is te vinden in het menu bij meerdaagse. daarnaast heb je na het volgen van een meerdaagse voorrang op de wachtlijst voor de cursus.

Meenemen: schort en handdoek

Opgeven kan via de mail: anne.huizing@gmail.com

of per telefoon: 06 5731 6201

5 gedachten over “Cursussen

 1. Hoi Lonneke, leuk dat je interesse hebt voor de cursus! Er start over twee weken een nieuw blok . De avondgroepen zitten vol. Misschien is er nog een plek op de maandagochtend vrij. Anders kan ik je op de wachtlijst voor januari zetten. Een andere mogelijkheid is meedoen aan een draaiweekend (begin oktober). Laat maar horen wat je voorkeur heeft. Groeten Anne

  Like

 2. Hoi Anne,

  Mijn vriendin en ik zijn geïnteresseerd in pottenbakken en willen graag een cursus volgen op maandag of dinsdagavond. Zijn er nog plekken beschikbaar voor april?

  Groet,
  Berta

  Like

  • Hallo Berta, leuk dat jullie interesse hebben in een cursus! Voor de avonden heb ik alleen een best lange wachtlijst. In april zal er zeker nog geen plek zijn. Ik kan jullie wel op de lijst zetten. Een andere mogelijkheid is een weekend cursus (bijkomend voordeel, kom je meteen boven aan de wachtlijst).
   Groeten Anne

   Like

 3. Hallo Anne,

  Graag zou ik de cursus pottenbakken willen volgen. De dagen en tijden maken voor mij niks uit. Is er nog plek in April? Op welke data vallen de cursusdagen of zijn jullie inmiddels al begonnen?

  Groeten, Nadia

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s